fbpx

Superaktiviteter

Jørgen Munkeby

Energiske og positive Jørgen Munkeby er en unik stemme i norsk musikkliv. Han er multiinstrumentalist, vokalist og produsent og er kanskje best kjent som frontfigur, gitarist, vokalist og saksofonist i bandet Shining. Jørgen spilte ikke mindre enn både fløyte, altfløyte, tenorsaksofon, bassklarinett og keyboards i jazzbandet Jaga Jazzist fra 1994 til 2002, og spiller også i Damp / Chrome Hill, samt keyboards med det norske blackmetal-bandet Emperor. Under Avignon Jazz Contest i Frankrike i 2001 vant han pris for beste solist med medlem av bandet Damp. Han fikk Gammleng-prisen i klassen jazz/metal/impro i 2017.

Jørgen er kreativ i sin tilnærming til både musikk og undervisning og er spesielt opptatt av at øving ikke skal være adskilt fra de virkelige situasjonene vi er i når vi spiller konserter. Derfor anbefaler han for eksempel å øve når man er syk (fordi man helt garantert kommer til å måtte spille konsert når man er syk, og da er det lurt å ha øvd på dette). Jørgen pleier også å etterligne ekte konsertsituasjoner ved å for eksempel ta pushups før han øver på en låt, slik at pulsen blir høyere, slik den ofte er på konserter, eller rett og slett å skru på blinkende lys på øvingsrommet, siden det ofte er blinkende lys på scenene han spiller på.

Jørgens egen favorittøvelse, ABA-øvelsen, er er enda et eksempel på hans unike angrepsvinkel til egenøving. Les Jørgens post i Superbloggen, se video, og prøv den selv. Øvelsen tar tar kun ett minutt!

Jørgen Munkeby (front) i aksjon med Shining

Du kan kjøpe onlinetimer med Jørgen som en del av Superbrakka i disse koronatider. Det frigjør tid som kan brukes til onlineundervisning, og du kan nå få Jørgen Munkeby rett hjem i stua til en svært rabattert pris, kun 500 kr for 30 min. Utvidet tid er mulig på forespørsel.

Jørgen hjelper deg med:

1. Saxofonspilling
2. Improvisasjon
3. Komposjon og låtskriving
4. Produksjon og miks av musikk
5. Hvordan drive og promotere et band/artist (Photoshop, videoredigering, management, kontrakter etc.)

[unex_ce_button id="content_4tcx8bflc" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://forms.gle/aBJeKHp1wtVoyBeT7" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Ja! Jeg vil ha onlineundervisning med Jørgen Munkeby![/ce_button]