fbpx

Superaktiviteter

Piano

Har du et ønske om å beherske verdens mest komplette instrument? Instumentet som både kan spille solo og akkorder og i tillegg være inngangsporten til den komplette forståelsen av musikkteori?

 Pianoet har lange tradisjoner innenfor de fleste musikksjangrene i verden. Instrumentet åpner opp for en verden full av musikalske muligheter! Etter at du har lært deg det grunnleggende, så er det helt opp til deg selv hvilken sjanger du har lyst til å jobbe med enten det er sjangre innenfor klassisk, pop, rock, blues eller jazz. 

[unex_ce_button id="content_nw1mn9qjh" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="booking@superinstruktorene.no" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Book gratis prøvetime nå![/ce_button]

Som pianoelev hos Superinstruktørene vil du lære om alle de forskjellige rollene en pianist kan ha i forskjellige typer musikalske settinger. Uansett sjanger vil du lære det grunnleggende du trenger når det gjelder teknikk, notelære og gehør. 

Piano er også den naturlige innfallsporten hvis du vil jobbe med komposisjon, arrangering og/eller musikkproduksjon (f.eks ved bruk av musikkprogrammet Logic).

Keith Jarrett er vår egen favoritt blant mange millioner pianister. Det blir vel ikke så mye vakrere enn dette?