fbpx

Superaktiviteter

VR ❤︎ kunnskap

Vi søker fremtidsrettede Superlærere!

Superinstruktørene ønsker samarbeid med empatiske og positive mennesker med pedagogisk og faglig kompetanse som brenner for å hjelpe andre.

Superlærerne lanseres høsten 2019 som en del av den private musikkskolen Superinstruktørene. Siden 2006 har Superinstruktørene levert instruksjon til mange tusen barn, ungdommer og voksne. Vi har også levert hjemmeundervisning på forskjellige instrumenter i de største norske byene siden 2014. Nå er tiden kommet for at også de som ønsker hjemmeundervisning i skolefag kan få dette gjennom Superlærerne.

"It takes a village to raise a child",  lyder et beskrivende ordtak. Det er sentralt for oss når vi samler flinke Superlærere. Daglig leder Stian Larssen forteller at grunntanken bak Superlærerne er at han ønsker å finne de lærerne han selv vil ha ta timer hos, og som han gjerne skulle sendt sine barn til.

Vi er på jakt etter superkvalitetene ligger gjemt inni så mange av oss: Vi som bryr oss. Vi som sier "hei!" én gang for mye, heller enn én gang for lite. Vi som spør hvordan du har det, fordi vi bryr oss, og vi som er trygge på å by på oss selv og vår kunnskap. Da kan elevenes foreldre også være trygg på at våre Superlærere alltid har et ønske om å hente frem elevens læringspotensial og indre motivasjon. 

Det digitale skiftet vi står midt i gir mange nye problemstillinger. Hos oss i Superlærerne er det viktig å ligge i forkant av denne utviklingen. Vi ønsker å jobbe med de pedagogene som er klare for morgendagen og som tenker at bruk av virtuell virkelighet (VR) er en spennende pedagogisk mulighet. Hver lærer får tilgang til VR-briller med integrert programvare for å vise faglige problemstillinger på helt nye og engasjerende måter. Du trenger ikke å ha noe forkunnskap om VR for å jobbe hos oss. VR vil kun være et supplement til ordinær undervisning, og denne vil skje hjemme hos eleven eller på avtalt sted.

Som Superlærer får du:

  • Betalt for å hjelpe andre 
  • Vedlikeholdt kunnskapen i fag som interesserer deg 
  • Styrket din CV 
  • Adgang til et unikt fellesskap i front av utviklingen innenfor pedagogikk og VR
  • Fleksible arbeidstider og ekstrainntekt
  • Trening i formidling og motivasjon 

 

Ring oss i dag på 466 33 587 eller send en epost ved å trykke på den gule knappen under. Vi ser frem til å høre fra deg!

[unex_ce_button id="content_ae5xofdev" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="post@superinstruktorene.no" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]JA! Jeg er klar til å møte fremtiden! Gi meg mer info[/ce_button]