fbpx

Superaktiviteter

Årets Superelev

Hvert år kårer vi Årets Superelev. De forskjellige Superinstruktørene nominerer først elever som utmerker seg i løpet av skoleåret, og av disse nominerer vi fem elever basert på kriteriene positivitet, innsats, fremgang og oppmøte. De nominerte elevene for skoleåret 2018/19 var:

  • Selma Honningsvåg
  • Martine Nilsen Edvardsen
  • Arindama Girish Aramanekoppa
  • Sofiia Shelestovska
  • Elisabeth Roos
     

Etter rådslagning og finregning blir så én av disse fem utvalgt til å få æren av å være Årets Superelev, men bare det å bli nominert som fem av nærmere 400 andre elever er noe som gjør både elever og foreldre stolte!

Årets Superelev 2019 ble Martine Nilsen Edvardsen som spiller klarinett i Bjørndalskolenes musikkorps. Superinstruktør Kristin Brevik uttalte:

"Martine er en hyggelig og ivrig elev som har lite fravær og som alltid kommer presist. Hun har vist en flott innsats både hjemme og på timene dette korpsåret. Martine skaper alltid musikk når hun spiller. Enten det er svakt eller sterkt, ligger det alltid en følelse bak. Imponerende!"

ÅRETS ELEV BILDE 2019ÅRETS ELEV BILDE 2019

Årets Superelev 2019 Martine Nilsen Edvardsen 

Som en hyggelig påskjønnelse for det gode arbeidet Martine har lagt ned, fikk hun en gratistime med SuperDuperinstruktør Jørgen Munkeby på Øvingshotellet i Oslo.

Hvordan det gikk for seg kan du se her: