fbpx

Superaktiviteter

det er ikke så vanskelig

 

Når du har møtt noen tøffe jenter. Og noen tøffe gutter. Det er ikke så vanskelig, da. Å bry seg. Å vri seg. Å kjenne smerten. Å ønske å gi noe tilbake. Til disse tøffe. Om så bare for en liten time eller to. Eller et lysglimt, som de fine folkene bak SuperSelma kaller det.

Vi i Superinstruktørene er glade i barna våre. Og i barna dine. En gang er det barna dine som trenger en oppmuntring, og neste gang kan det være mine. SuperSelma-prosjektet er Støtteforeningen for kreftrammede sitt hovedprosjekt som gir LYSGLIMT til barn med kreft, samt kompetanse til helsepersonell som jobber med barn med kreft. Les mer om SuperSelma-prosjektet her.

Vi i Superinstruktørene oppfordrer alle våre Superforeldre om å støtte SuperSelma ved å sende SMS "LYSGLIMT 200" til 2377 (gi 2oo,-) eller vipps til 77762

SuperSelma legger til rette for at kreftrammede barn får et lite lysglimt i hverdagen, eller at foreldrene får en pust i bakken. Det å være sterk for alle tar på, også for de sterkeste av oss. Og for de minste av oss.

Superinstruktørene støtter SuperSelma med gratis instruktører og lar dem bruke oss etter avtale. Vi bidrar med lysglimt på Vestre Viken i Drammen og hjemme hos barna selv. SuperSelma betaler oss ikke for dette, og vi dekker våre egne kostnader. Fordi vi vet at det gir så mye mer enn det koster, og at neste gang kan det være at det er et av Superbarna som trenger hjelp. 

Se også: www.sfk.no/lysglimt