fbpx

Superaktiviteter

Undervisning i din egen stue!

Sliter du med logistikken og tidsklemma? Er du avhengig av å være hjemme for å motta undervisning? Har du oppdaget at private kulturskoler fakturerer like mye for sin undervisning som det koster å få en ekte Superinstruktør hjem til deg? Da sparer du tid og penger (og miljøet), og slipper både kjøring, dyr parkering og kjedelig venting.

Superinstruktørene kommer hjem til deg og underviser deg eller dine på alle våre instrumentgrupper følgende steder:

  • Oslo

  • Kristiansand

  • Stavanger                                                                                        

  • Bergen

  • Trondheim 

  • Tromsø

 

Vi underviser i områdene rundt de største norske byene, og ved å bruke en av våre Superinstruktører, kommer vi hjem til dere, og barna eller du selv får en fast instruktør å forholde dere til. Dag og tid avtales nærmere, og kan variere fra uke til uke, ut i fra hva som passer. Vi er åpne for å finne løsninger som passer både tid og økonomi.

Vi setter først en prøvetime for å sjekke kjemi mellom elev og instruktør. Prøvetimen er uforpliktende, men vi fakturerer for denne da instruktør reiser hjem til dere. Om dere velger å fortsette etter prøvetimen, avtaler vi ett semester (eller timeantall tilsvarende et semester om man starter ut i semesteret) om gangen, inkl. prøvetimen. Dere kan ha undervisning på 60 min. hvér uke eller annenhver uke. Disse øktene kan flyttes på og tider er justerbare slik at dere ikke mister betalte timer ved sykdom eller reiser.

På prøvetimen:

  • blir du/barna dine litt kjent med instruktør og instruktør litt kjent med deg/dere 

  • får instruktør erfart hvilke tekniske og musikalske utfordringer vi kan hjelpe til med 

  • får du/dere kommet med innspill om egne ønsker og hvordan dere ser for dere et optimalt opplegg videre

 

Etter prøvetimen følger vi dere opp, og vi kan sette sammen et opplegg som passer dersom dere ønsker å fortsette.

Pris  (1-2 elever pr time):

Vi fakturerer 900-1000 kr. pr. 60 min. avhengig av instruktørs reisetid. Er reise til undervisningssted på inntil 30 min t/r blir timessatsen 900 kr. pr. time. For reise på 30-60 min t/r blir timessatsen 1000 kr. pr. time. Reisetid over 60 min prissettes etter nærmere avtale.

[unex_ce_button id="content_jkrn6o0uu" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="booking@superinstruktorene.no" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]Book prøvetime nå![/ce_button]