fbpx

Superaktiviteter

Alle elever får sin faste instruktør som de beholder gjennom skoleåret. Dersom dette fungerer bra, og både elev, foreldre, korps og instruktør er fornøyde, fortsetter instruktør så lenge denne selv ønsker. Vi jobber for at det skal være færrest mulig vikarer innom i løpet av et år, men siden vi oppfordrer alle våre instruktører til også å være utøvende musikere, vil det være være dager der undervisningen krasjer med spilleoppdrag. Og selv ikke en Superinstruktør er immun når en skikkelig hissig influensabakterie setter seg i munnstykket.

I slike tilfeller er det godt å ha en administrasjon som jobber med dette 24/7. Vi gjennomfører mer enn 99 % av alle avtalte timer år etter år, og det skyhøye antall timer tilskriver vi først og fremst våre stabile og flinke instruktører, men i tillegg har vi en policy om at vi ringer og melder og maser på vikarlista til noen kan stille opp! 

Om så vi må lokke med gratis kaffe underveis eller bonus på konto påfølgende dag; det viktigste for oss er at det kommer en instruktør.

Vis oss gjerne den selvstendige instruktøren som betaler bonus til vikar av egen lomme. 

Og da er det godt å ha en instruktørliste med over 10 000 instruktører, derav 4 000 bare i Oslo.