fbpx

Superaktiviteter

Skriftlige evalueringer

Siden 2006 har vi levert mer enn 15 000 skriftlige evalueringer.

Dette bruker vi mye ressurser på, fordi vi vet at foreldre og elever setter pris på det, og det ikke er noe annet vi gjør gir oss så mange og såpass entydige tilbakemeldinger på at dette er ønsket. 

Vi språkvasker, retter skrivefeil og sørger for at disse evalueringene samsvarer med det inntrykket resten av Superinstruktørenes administrasjon ønsker å gi: Kvalitetsbevisste på lay-out og design, lite språk- og skrivefeil og en helhetlig og standardisert måte å gi tilbakemeldinger på. 

Eksempel på evaluering:

Skjermbilde 2018-12-03 15.16.01Skjermbilde 2018-12-03 15.16.01

Slik svarer foreldrene

"Jeg vil bare takke for evalueringen - en usedvanlig godt skrevet evaluering. Den var presis og konkret, fortalte hva som har skjedd og hva som skal skje, og viste til hva NN hadde vært flink med og hva hun må øve på. Forbilledlig, spør du meg! Jeg satte stor pris på å få høre fra klarinettimene du har med henne. Tusen takk!"

"Takk for glimrende tilbakemelding. Vi skal jobbe litt med øving i heimen for far og sønn. NN liker seg godt på enetimene."

"Tusen takk tilbakemeldingen! Den er veldig inspirerende for en nybegynner og ikke minst motiverende for læringen videre."

"Takk for evalueringen, det var jo riktig så hyggelig lesning. NN gleder seg masse til videre spilling og liker godt måten du lærer bort på."