fbpx

Superaktiviteter

Korps og kulturskoler

Hvert eneste år løfter vi i Superinstruktørene nivået på egen undervisning og egen administrasjon. Dersom vi i Superinstruktørene til stadighet tilbyr en bedre totalpakke til våre kunder er grunntanken at korpsene selv ikke skal ønske å velge selvstendige leverandører. Øverst ser du et utvalg av våre kunder siden 2006. 15 år med Superinstruktørene betyr også:

  • 150 000 gjennomførte enetimer
  • 500 avholdte seminarer 
  • 14 000 skrevne elevevalueringer 
  • 140 000 sendte sms
  •  > 99 % gjennomføring av avtalte timer - ti år på rad

     

Verdi > pris

Grunntanken hos oss har alltid vært at ettersom vi vokser vokser også kvaliteten på servicen og tjenesten vi tilbyr. Da vil driftsoverskuddet gå rett tilbake i firmaet og således komme tilbake til korpsene i form av at vi setter av tid og ressurser for å jobbe ut bedre løsninger for dere, samt å tilby en enda bedre totalpakke med administrasjon/instruksjon, og nå i tillegg ved at vi hjelper dere med å skaffe støtte fra det lokale næringsliv med kampanjer rettet direkte mot bedrifter i korpsets nærmiljø som kan støtte dere. 


System > person

Vi ønsker ikke å legge undervisningsansvar direkte på den enkelt instruktør, slik det i praksis fungerer de fleste steder i dag. Ved å sette undervisningen i system unngår vi at det er bingo, dagsform og tilfeldigheter som avgjør om elevene får god undervisning og oppfølging. 


Superinstruktørene anno 2021 > Superinstruktørene anno 2020

Ved å tweeke her og justere der blir vi ca 5 % bedre hvert skoleår. Alle som har lest litt om renters rente vet hva dette betyr på sikt. Hvert eneste år løfter vi i Superinstruktørene nivået på egen undervisning og egen administrasjon. Vi lever i en verden hvor stillstand betyr tilbakegang og tilbakegang betyr død. Ved gjøre kundereisen litt enklere og litt bedre for hvert år merker vi det på rentensjon og kundelojalitet.