fbpx

Superaktiviteter

Kontrakt

Last ned kontrakt her. Fyll inn fullt navn, org.nr. og honorar (samme som sist skoleår om ikke annet er avtalt). Signér kontrakt, skann/ta bilde av den og last bilde/fil opp på "min side" i Superbasen. Kontraktene er avgrenset i tid, slik at det må fylles ut og signeres en ny kontrakt for hvert skoleår.
 

Politiattest

Vi er pliktige til å hente inn politiattester for alle som jobber for Superinstruktørene. Søknad om politiattest fyller dere selv ut her. For å kunne fylle ut politiattest legger dere ved en bekreftelse fra oss på arbeidsforhold som legges ved søknad til politiet. Last ned bekreftelse her. Fyll inn fullt navn, fødselsnummer og husk signatur.

Når politiattest er klar kan dere selv velge om dere laster den opp på "min side" i Superbasen eller viser meg den fysisk ved oppmøte. Vi kan ikke kreve at dere gir den fra dere digitalt eller fysisk, så det er opp til dere.

Les mer om politiattester på Norges musikkorpsforbunds hjemmesider. I dette tilfellet erstatter Superinstruktørene korpsene som oppdragsgiver.
 

Faktureringsinfo

Oppdatert faktureringsinfo med eksempelfaktura finner du her.