fbpx

Korps er verdens beste hobby! Likevel er det mange skolekorps som sliter unødvendig med driften. Superkorps 360 kombinerer korpsenes reelle behov og vår egen superkraft slik at vi sammen kan spre musikkglede til barn over hele landet.

ALTFOR MANGE SKOLEKORPS DRIFTES PÅ GAMMEL VANE...

Men ditt korps er annerledes. Dere forventer mer!  Dere ser etter samarbeidspartnere som bryr seg, elsker korps og brenner for å hjelpe dere! Dere er lei av å shoppe etter vilkårlige løsninger og tilfeldig instruksjon. Dere er lei av å kaste pengene ut for instruksjon for elever som likevel slutter, og det er derfor du er her nå. Vi ser at du jobber livet av deg, men slapp av! Superkorps 360 har ryggen din!

[unex_ce_button id="content_zng4olgid,column_content_3gwl60fyk" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#1e73be" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://calendly.com/super20/30min" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]BOOK TELEFONMØTE[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_zng4olgid,column_content_8ekepjmek" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#1e73be" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.superinstruktorene.no/gratisressurser/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]SJEKK GRATISRESSURSER[/ce_button]

REKRUTTERING

Felles for mange skolekorps er at rekrutteringen ikke er satt i system. Lite måles, som gir vilkårlige resultat. La oss gi deg noen tips til hvordan ditt korps kan systematisere rekrutteringen.

Les mer

 

UNDERVISNING

Alle barn kan lære seg å spille et instrument, og alle barn har glede av musikk! Vi vet hvor frustrerende det er når barnet ditt får dårlig undervisning og oppfølging. Våre systemer tilbyr derfor lett tilgjengelig info om hva eleven jobber med, og hvordan de ligger an. 

Les mer

 

 

 

REPARASJON

Mange skolekorps tar vare på gamle, falleferdige instrumenter som musikantene ikke har glede av å spille på. Andre bruker store summer på nye instrumenter, når de gamle enkelt kunne blitt fikset. Vi tilbyr en oversikt over kvaliteten på deres instrumenter, i tillegg til reparasjon inkludert henting og levering.

 Les mer

ØKONOMI

Vi skjønner hvordan det føles når budsjettet nærmer seg rødt og egenkapitalen forsvinner. Det finnes mange støtteordninger som dere kan søke på, pluss ulike fond som er tilgjengelige og bedrifter i eget nærområde som har økonomi til å støtte nettopp ditt korps. Har du oversikten? Det har vi.

Les mer

 

"Jeg synes Superinstruktørene og opplegget rundt er helt fantastisk! Barna våre er heldige - det var ikke et slikt apparat da jeg spilte i korps."

Marit Karlsen