fbpx

Korps er verdens beste hobby! Likevel er det mange skolekorps som sliter unødvendig med driften. Ved å kombinere korpsenes reelle behov og vår egen superkraft kan vi sammen spre musikkglede til barn over hele landet.

ALTFOR MANGE SKOLEKORPS DRIFTES PÅ GAMMEL VANE...

Men ditt korps er annerledes. Dere forventer mer!  Dere ser etter samarbeidspartnere som bryr seg, elsker korps og brenner for å hjelpe dere! Dere er lei av å shoppe etter vilkårlige løsninger og tilfeldig instruksjon. Dere er lei av å kaste pengene ut for instruksjon for elever som likevel slutter, og det er derfor du er her nå. Vi ser at du jobber livet av deg, men slapp av! Vi har ryggen din!

[unex_ce_button id="content_zng4olgid,column_content_3gwl60fyk" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#1e73be" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="1px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://calendly.com/super20/30min" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]BOOK TELEFONMØTE[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_zng4olgid,column_content_8ekepjmek" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#1e73be" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.superinstruktorene.no/gratisressurser/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]SJEKK GRATISRESSURSER[/ce_button]

UNDERVISNING

Alle barn kan lære seg å spille et instrument og alle barn har glede av musikk! Som deg blir vi frustrerte når det er bingo, instruktørs dagsform og tilfeldigheter som avgjør om elevene får god undervisning og oppfølging. Alle foreldre, elever, dirigent og korps fortjener i 2022 lett tilgjengelig info om hva eleven jobber med og hvordan de ligger an.

Les mer

 

REKRUTTERING

Felles for mange av skolekorps er at de er rekrutteringen ikke er satt i system. Lite måles. La oss fortelle deg hvorfor det er viktig å følge med på vekstraten i korpset. Den er selve livsnerven.

Les mer

 

BÆREKRAFT OG REPARASJON

60 000 korpsmusikanter bærer en nasjonal kulturarv. Verdien av norske skolekorps går langt utover innsaten hver 17. mai, men mange korps har for dårlig kostnadskontroll når det gjelder instrumentparken. Ta enkle grep nå som bedrer tilstanden til instrumentalparken. 

La oss ta en gratis gjennomgang av instrumentparken deres. Det tar en times tid og gir dere oversikt over hva dere bør ta vare på og hva som kan skrotes. Ønsker dere at vi reparerer instrumentene tar vi dem med oss der og da og leverer tilbake innen to uker til under markedspris.

 Les mer

ØKONOMI

Vi skjønner hvordan det føles når budsjettet nærmer seg rødt og egenkapitalen forsvinner. Og så var det denne oversikten over alle støtteordningene som dere kan søke på, pluss hvilke fond som er tilgjengelige og hvilke bedrifter i eget nærområde som har økonomi til å støtte nettopp ditt korps. Har du oversikten? Det har vi.

Les mer

 

"Jeg synes Superinstruktørene og opplegget rundt er helt fantastisk! Barna våre er heldige - det var ikke et slikt apparat da jeg spilte i korps."

Marit Karlsen