fbpx

Bærekraft og reparasjon

La oss ta en gratis gjennomgang av instrumentparken deres. Det tar en times tid og gir dere oversikt over hva dere bør ta vare på og hva som kan skrotes. Ønsker dere at vi reparerer instrumentene tar vi dem med oss der og da og leverer tilbake innen to uker til under markedspris.

[unex_ce_button id="content_gecuc2yc3,column_content_lf6gy0tso" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#1e73be" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://calendly.com/super20/30min" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]BOOK GRATIS GJENNOMGANG AV INSTRUMENTPARKEN[/ce_button]
[unex_ce_button id="content_gecuc2yc3,column_content_0evz8aiuf" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#000000" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#1e73be" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://www.superinstruktorene.no/gratisressurser/" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]SJEKK GRATISRESSURSER[/ce_button]

Musikk er en hobby som kan vare livet ut, og for veldig mange er nettopp korpset starten på denne livslange lidenskapen. Som korpsmusikant, dirigent, styremedlem eller forelder er man med på å forvalte en stor og viktig del av vårt lands kulturarv. Det skal vi være stolte av!

I den norske skolens læreplan for musikk trekkes det fram at felleskapet rundt musikk bygger relasjoner mellom mennesker, gir mestringsfølelse og bidrar til et positivt selvbilde. Dette stiller vi oss bak, og mener musikken kan bidra til en trygg og god oppvekst. Ved hjelp av musikken kan vi hjelpe barn og unge med å bygge en framtid full av musikkglede og mestring, samt en følelse av tilhørighet. 

For tiden står gjenbruk og bærekraft sterkere enn noensinne. Vi ønsker å hjelpe dere med å ta vare på instrumentparken. De fleste instrumenter kan repareres, i stedet for å kjøpe nytt. Her sparer man penger, og bidrar med gode vaner for å ta vare på miljøet. Våre instruktører ser alltid over elevenes instrumenter, og lærer elevene å ta vare på instrumentene sine, i tillegg har vi et team av profesjonelle reparatører som jobber kjapt og billig. La oss komme til deg!