fbpx

Superaktiviteter

Supersommer

Vi alle har hørt om læringskurve, men hvor mange tenker over at det likeledes finnes en glemmekurve

Forskning viser at elever glemmer mye av det de har lært i løpet av et skoleår den påfølgende sommerferien og ender opp med å komme tilbake til skolen med mindre kunnskap enn hva de hadde da de startet sommerferien.

LES OGSÅ: Hedvig Montgomery skriver om foreldrenes rolle i barnas egenøving.

Det er også viktig for elever som spiller et instrument å holde spillingen og øvingen vedlike i løpet av mange lange ferieuker. Koronapandemien gjør sitt til at mange ferierer hjemme i stedet for å reise bort.

Vi åpner derfor for å gi enetimer på Øvingshotellet i Oslo til elever på instrumentene under gjennom hele sommeren.

30 min enetime 330 kr / 45 min enetime 495 kr / 60 min enetime 660 kr*

*Disse timene betales av foreldre og dekkes ikke av skolekorpsene. Alle Superelever får 10 % rabatt på timer som gjennomføres i løpet av sommeren.

[unex_ce_button id="content_ay4n6uw61" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="booking@superinstruktorene.no" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]BOOK TIME NÅ![/ce_button]