fbpx

Musikk og drill sommerskole

Gi barna et sommerminne som varer resten av livet! Én uke med drill eller spill hos Haugen skolekorps. For nybegynnere, av og med Superinstruktører i uke 32 på Granstangen skole.

Deltagerne på sommerskolen deles i musikk (24 stk.) og drill (14 stk). Du melder barnet ditt på enten musikk eller drill

Musikk (24 plasser) Musikkelevene får prøve forskjellige messinginstrumenter som kornett og althorn, i tillegg til forskjellige typer slagverk i løpet av kurset.

Drill (14 plasser) Drillelevene får lært enkle danser i både gruppe og duett, får øvd på kule triks med drillstav og prøvd forskjellige danseteknikker.

Sommerskolen er lagt opp med fokus på å jobbe i mindre grupper på en pedagogisk og vennskapelig måte, men det vil også være daglig samspill i større grupper.

LES OGSÅ: Hedvig Montgomery skriver om foreldres betydning for barns musikalske utvikling

 

[unex_ce_button id="content_xos7xwm1r" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ff6879" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#340068" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://forms.gle/sTgcjCxBtRcudUHv5" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]PÅMELDING[/ce_button]

Kursledere

Vetle Vatn (musikk)
Vetle er dirigent for Haugen skolekorps, digger å se gleden i øynene til elevene sine når de ser at øvingen gir resultater. Små drypp blir til slutt en stri flod. Til daglig er Vetle både messinginstruktør og dirigent, og brenner for inkludering og samspill, og har lang undervisningserfaring fra andre skolekorps i Oslo og Akershus.

Geir Aage Sveen (musikk)
Geir Aage har med sitt eget prosjekt Blås i Skolen jobbet med rekruttering en god mannsalder. Han er i dag fulltidsdirigent for korps, samt musikklærer i egen musikkskole. Blid og engasjerende kar!

Veronica Mosand Risvik (drill)
Veronica har drillet i 21 år og jobbet som instruktør i 17 år og har bestått 4/4 instruktørkurs. Hun har vært instruktør for flere drilltropper og skolekorps, og deltatt på veldig mange drillkurs og konkurranser som deltaker. Veronica er veldig opptatt av at barna trives på øvelsene, at læringen er innholdsrik, og at det skapes et godt og inkluderende miljø i gruppa der barna føler seg trygge. 

 

Praktisk informasjon

Vi tar inn 24 deltagere på musikkurs og 14 deltagere på drillkurs.

Sted: Granstangen ungdomsskole, oppmøte ved hovedinngangen
Adresse: 
Granstangen 52, 1051 Oslo
Tid: Mandag 5. august - fredag 9. august kl 09:00 - 15:00
Alder: 8-12 år

Pris: 299 kr
Ta med matpakke og vannflaske. Vi serverer frukt.

Spørsmål? Kontakt Superinstruktørene på mob 46633587 eller epost post@superinstruktorene.no
 

[unex_ce_button id="content_ukv0pnwym" button_text_color="#ffffff" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ff6879" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#340068" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://forms.gle/sTgcjCxBtRcudUHv5" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]PÅMELDING[/ce_button]