fbpx

"You can do it!"-seminar

"You can do it!" er et inspirasjonsseminar for musikanter i alle aldre. Det passer like bra for skolekorps og kulturskoler som for elever ved musikklinjer og voksne amatører i storband og voksenkorps.

Jens Wendelboe byr på seg selv og årevis av erfaring fra øverste hylle. Han legger opp til et 45 minutters foredrag med en grundig spørsmålsrunde i etterkant. Total varighet pleier å ligge rundt to timer, men Jens går ikke før du har fått svar på det du lurer på!

 I tillegg kan vi nevne at Jens (nokså samtidig) kommer ut med en bok som inneholder 40 historier fra sine mange og spennende meritter. Under seminaret skal man ikke se bort ifra at det, i kampens hete, sannsynligvis vil komme noen utdrag derfra.

Vi i Superinstruktørene er stolte av å levere instruktører av super kvalitetet til skolekorps, kulturskoler, privatelever og til næringslivet. I tillegg samarbeider vi med de absolutt beste norske instrumentalistene. Disse personene utgjør vår ekslusive gruppe av SuperDuperinstruktører, som er selve lærerværelset fra himmelen. Dette er instrumentalister, håndplukket fra øverste hylle, som kan bidra med inspirasjon bare ved å være tilstede i rommet.

Takket være samarbeidet vi har med disse SuperDuperinstruktørene har vi nå en storslått mulighet i vår. Vi tilbyr musikere i alle aldre et ekslusivt møte med mannen som ble vår aller første SuperDuperinstruktør, selveste nestoren i norsk musikkliv; Jens Wendelboe.

Jens er til vanlig bosatt I New York, men er kjent for det norske publikum som orkesterleder i et utall tv-programmer gjennom 80-, 90- og 00-tallet. Han har jobbet som trombonist, dirigent, komponist og arrangør, og i USA har han spilt med alt og alle fra Donna Summer og Aretha Franklin, til Blood, Sweat & Tears og Shakira. Og dette er bare noen korte utdrag fra den massive CV-en til en førsteklasses musiker. 

72985132_2725795517444598_4718228982921691136_O (1)72985132_2725795517444598_4718228982921691136_O (1)

Jens Wendelboe, sist sett i Stjernekamp før jul.


Ved å kombinere fortellinger og musikkeksempler med rause eksempler fra egen undervisning og utøvende virksomhet, skaper Jens engasjerende og inspirerende timer. Han har en sterk og positiv formidlingsevne, og brenner virkelig for å lære bort faget til barn og unge. Og så er han veldig hyggelig i tillegg. Lang erfaring fra amerikansk showbiz blandet med en jovial norsk-dansk evne til å ha beina godt plantet på jorda, er dette et must for aspirerende musikere i alle aldre.

Vi er stolte over å presentere muligheten til å møte selveste Jens Wendelboe, pris på forespørsel. Book uforpliktende avtale i kalender under, så tar vi kontakt.

OMTALE AV JENS' "YOU CAN DO IT"-SEMINAR

"Nord Universitet hadde gleden av å ha Jens Wendelboe som gjesteforeleser ved Musikkseksjonen på Levanger 2.11.2018. Med genuint engasjement og stor formidlingsevne ga han våre musikkstudenter innblikk i premisser for vellykket entrepenørskap og innovasjon i et skapende og utøvende yrke. Wendelboe kombinerer fortelling, musikkeksempler og raus dialog med studentene, og skaper gjennom det et svært engasjerende, inspirerende og lærerikt forum.

Wendelboes enorme erfaring og produksjon over mange år er imponerende. Hans forelesning med utgangspunkt i dette musikalske erfaringsmaterialet har imidlertid relevans langt ut over musikkbransjen, noe som gjør at vi varmt kan anbefale hans foredrag til en bred målgruppe."

Laila Grendahl

Universitetslektor i musikk,
Fakultet for lærerutd., kunst og kultur, Nord Universitet