fbpx

Roblox sommerskole på Nesodden i uke 25 og 32

[unex_ce_button id="content_fbxro6alb" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://forms.gle/gtUXiBRHiaWHSzVaA" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]PÅMELDING[/ce_button]

Koding = fremtiden

La barna bruke én uke av sommerferien til å lære seg noe de vil ha nytte av resten av livet! 

Vi gjentar suksessen med Roblox sommerskole fra 2021 og 2022. I første omgang legger vi kun ut 24 kursplasser, 12 plasser til hvér kursuke.

Ingen forkunnskaper er nødvendig, men vi tilpasser nivå slik at tidligere deltagere vil bygge videre på det de allerede kan.

Roblox sommerskole lærer deltagerne det grunnleggende om å bygge spill i Roblox pluss enkel koding. Barna lærer ikke bare hvordan de kan samhandle med spillet sitt, men også forme universets regler! Roblox tilbyr enkle versjoner av utviklingsplattformene sine gratis online.

For å bygge verdener og få fremgang i spillet må brukerne begynne med å lære det grunnleggende om dataprogrammering, koding og skripting.

Sommerskolen er lagt opp med fokus på å jobbe med verktøyene på en pedagogisk og gjennomtenkt måte for barn i barneskolealder. Elevene vil eksponeres for noen engelske forklaringer, men det er gunstig ettersom mye av kursmaterialet er tilgjengelig online. 

Kursinstruktør Elise Anna vil hjelpe til med med å oversette om barna står faste, samt gi instruksjoner og eksempler, og vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål gjennom hele uken.

Vi legger opp dagene med skjermpauser underveis, og en halvtime midt på dagen med gratis frukt og frisk luft. Barna får også gode muligheter til å hente inspirasjon fra hverandres spill og utforske hva som er mulig i spillene de andre elevene har laget.

LES OGSÅ: Peter Samuel: Lær programmering gjennom Roblox 

På slutten av kurset vil barna ha forståelse for følgende begreper:

  • Hva er Roblox Studio og hvordan bruke det?
  • Hva er skript?
  • Kjennskap til grunnleggende funksjoner og datatyper
  • Hvordan dele spill med vennene dine
  • Forståelse av personvern og tilgangsrettigheter
[unex_ce_button id="content_xos7xwm1r" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://forms.gle/gtUXiBRHiaWHSzVaA" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]PÅMELDING[/ce_button]

Kursholder

Sebastian Reglund Jøssang

Sebastian er akkurat ferdig med tredje klasse på Nesodden VGS og har kodet siden han var 8 år. Sebastian ble selv introdusert til programmering gjennom spillverden og Minecraft mods, og synes spillutvikling er en fantasktisk måte å utrykke seg på en kreativ og lærerik måte.

Sebastian er superpositiv og omgjengelig, og digger de enorme mulighetene Roblox gir barna til å skape eget innhold. De som har vært så heldige å ha Sebastian som assistentde to siste sommerene har vært superfornøyde, og vi kan ikke tenke oss noen bedre til å lede barna gjennom årets sommerskole enn ham. Det vil også være en assistent til stede under hvert kurs.

Praktisk informasjon

Kun 12 deltagere pr. kurs. Alle deltakere må ha med:

Sted: Tangenten i uke 25 (3 ledige plasser) og 32 (10 ledige plasser)
Alder: 8-13 år
Tid: Mandag - fredag kl 09:00 - 15:00
Pris: 3 699 kr

 

[unex_ce_button id="content_ukv0pnwym" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="https://forms.gle/25kzHVDR3n6SdWSc6" button_link_type="url" button_link_target="_blank" has_container="1" in_column=""]PÅMELDING[/ce_button]