fbpx

Hjemmeøving i koronatider

 

"Små drypp!" er mantraet vårt. Det kan repeteres til det kjedsommelige, vi skjønner det. Men det er den jevne øvingen som gir resultater, så hvordan skal man greie å opprettholde en normalitet og en øvingshverdag i en annerledes tid? Vær kreativ, tenk utenfor boksen og forsøk å gjøre det morsomt og utfordrende å øve.

Vi fant flere gode øvebingoer online, men felles for dem alle var at de hadde dårlig oppløsning og ikke så var så printe-vennlige, så vi har stjålet gode øvetips fra flere av disse og satt sammen øvebingoen under. Ikke for å ta æren for dette selv, men for å finne noe alternativt våre elever kan jobbe med hjemme. Print den ut og heng den opp på rommet til eleven eller på kjøleskapet. Klarer dere å krysse ut to eller tre ting hver dag? 

Når dere har krysset ut minst 18 av rutene kan dere ta bilde av øvebingoen og sende den til post@superinstruktorene.no eller mob 46633587 med fullt navn på elev og undervisningssted. 

Vi trekker en heldig vinner 6. april som får gratis kinobilletter for hele familien i premie. Varigheten på disse billettene er ett år, slik at dere har noe å se frem til også når vi kan begynne å være mange samlet.

Last ned Øvebingo i word-format. Last ned Øvebingo som pdf

Skjermbilde 2020-03-13 14.06.08Skjermbilde 2020-03-13 14.06.08