fbpx

om oss

"It takes a village to raise a child",  lyder et beskrivende gammelt ordtak. Hos oss i Superinstruktørene er det sentralt når vi samler flinke og positive instruktører med undervisningserfaring. Daglig leder Stian Larssen sier at grunntanken bak Superinstruktørene er at han ønsker å finne de instruktørene han selv vil ha spilletime hos, og som han gjerne skulle sendt sine barn til. Hos oss er ikke det viktigste at du som instruktør kan spille kjempefort, eller at du spiller med de aller hippeste og kuleste artistene. Vi søker etter superkvalitetene som ligger gjemt inni så mange av oss.

Vi som bryr oss. Vi som sier "hei!" én gang for mye, heller enn én gang for lite. Vi som spør hvordan du har det, fordi vi bryr oss, og vi som er trygge på å by på oss selv og vår personlighet. Da kan du være trygg på at du får undervisning av en virkelig Superinstruktør, som også har en tanke bak undervisningens struktur og innhold. 

Der enkelte andre musikkskoler lar eleven selv bestemme opplegg, ønsker vi å følge et opplegg vi vet fungerer. På samme måte som du ikke forteller rørleggeren din om hvordan han skal fikse krana, er det viktig at det er instruktør som setter opplegg, men gjerne i samarbeid med elev/foreldre. Alle som jobber for Superinstruktørene har holdt på med musikk i mange år, og de aller fleste har studert eller studerer musikk.

Vi vet at de færreste av elevene våre kommer til å holde på like lenge. Det vil alltid være varierende motivasjon, mellom ulike elever og hos én elev over en periode. Vi skal jobbe for at alle elevene våre får en fin og givende hobby de kan holde på med, gjerne i mange år, men vi kan ikke forvente at alle elevene, eller noen, for den saks skyld, skal bli utøvende musikere. Likevel er vi ikke redde for å stille krav. Du kommer til spilletimen for å lære, og om du ikke øver mellom timene, kaster du 80-90 % av progresjonen din ut av vinduet. Og det vil du ikke. Når vi balanser krav med moro på spilletimene, får vi elever som opplever mestringsfølelse og mestringsglede. 

Les daglig leder Stian Larssens bloggpost om egenøving og viktigheten av "de små dryppene."

Superinstruktørene har en erfaren fulltidsadministrasjon som vi deler med Norges ledende privatskole for trommeundervisning, Oslo Trommeskole. Dette gjør at du som kunde vil nyte godt av profesjonell oppfølging både pr epost, telefon og sms. Likevel står vi ikke stille. Hvert eneste år å løfter nivået på egen undervisning og egen administrasjon. Vi evaluerer og justerer. Vi prøver igjen.

I sommer kom Superbloggen opp, og i høst lanserte vi SuperDuperinstruktørene. I løpet av året kommer Superseminarer som eget arrangementssenter, i tillegg til at Superlærerne blir et nytt suplement til hjemmeundervisningen vi allerede har, for å ta seg av skolefagene. Vi vokser og trives, og det gir et voksende og bedre tilbud til våre Superkunder.