www.superinstruktorene.no

Fløyteinstruktører

 magdalena

Magdalena Sendrowicz                                                                                         Foto: Maciej Krawczyk

Magdalena er en populær og etterspurt pedagog. Hun har bakgrunn fra musikklinja på Greåker VGS og har fullført Bachelor i musikkvitenskap på UiO. For tiden tar hun mastergrad på samme stedet og har variert spilleerfaring fra storband, symfoniorkester, band, korps og på flere plateinnspillinger, blant andre Kenneth "Hajoken" Holt, Frank Znort Quartet og Trond K and the Serious Isssues.

Magdalena har tatt timer hos blant annet Iver Vatvedt, Marianne Aarum, Jon Fylling, Linn Aasvik, Merete Markussen, Patich Shaw Iversen og hatt masterclass med Tom Ottar Andreassen. Magdalena behersker både klassisk og rytmisk musikk

Flott pedagog  og sympatisk vesen!

 

 

Bjrg 1 

Björg Brjánsdóttir

Med et vinnende vesen, ro og positivitet er islandske Björg er lett å like. Hun har vokst opp med profesjonelle musikerforeldre som tidlig la ting til rette for en fin musikalsk utvikling for sin datter. Björg kom til Norge i 2012 for å studere utøvende tverrfløyte ved Norges Musikkhøgskole, og har siden da også studert ett år i München i Tyskland.

Björg fikk spille en fløytekonsert med Islands symfoniorkester i det nye konserthuset i Reykjavik i 2014 etter at hun vant en "unge solister"-konkurranse, avholdt av Islands symfoniorkester og Iceland Academy of the Arts. Hun var også solist med orkesteret på familiekonserter allerede som 10-åring og 13-åring.
 
Björg er veldig glad i å undervise og har undervist i flere forskjellige musikkskoler og korps i Oslo og Reykjavik, både enkelttimer og gruppetimer/fløytekor. Hun er glad i å komponere, og har skrevet musikk til et helt skuespill, samt flere mindre stykker. Videre er Björg veldig interessert i hvordan kroppen og sinnet fungerer, og i tillegg til å være fløytist jobber hun også som Timani- og meditasjonslærer. Timani er en tilnærming til instrumentalspilling hvor man lærer om hvordan kroppen bruker muskler, skjelett og bindevev i samarbeid med nervesystemets funksjoner. 
 
SuperBjörg!

 

 

agnes

Agnes Ida Pettersen                                                             Foto: Mantas Savickis

Agnes har arbeidet i mange år som instrumentalpedagog og gruppeinstruktør i ulike skolekorps. Bak seg har hun musikkstudier fra Toneheim folkehøgskole, Universitetet i Oslo og Norges Musikkhøgskole. Med allsidige interesser for all slags musikk både spiller, dirigerer og komponerer hun i tillegg til å undervise. 

Bra dame!

 

 

 round midnight - versjon 2

Henriette Eilertsen

Henriette er en engasjert og blid jente. Hun har hatt musikk og fløytespill som interesse i mange år, og har bekgrunn fra Kråkstad skolemusikkorps, Kontra kulturskole, Ski fløytekor, Improbasen og Barnas Jazzhus. Hun har vært elev ved talentutviklingsprogrammet Unge Musikere ved NMH 2010-2012, har gått den godt etablerte og utviklende jazzlinja ved Sund folkehøgskole, har vært fløytist i Midtnorsk Ungdomsstorband og fløyteinstruktør hos oss i Superinstruktørene. Nå går Henriette tredje året på jazz- og improvisasjonsstudiet ved NMH
 
Henriette er en omtenksom og nysgjerrig pedagog som liker å ta styringen og får ting gjort!

 
 
 
 
Julie

Julie Helgeland Davidsen

Noen ganger møter du mennesker som vet hvor de vil, vet hva som må til, og gjør nettopp det som må til for å komme dit de vil. Julie er et slikt menneske. Det finnes ikke mange musikere som jobber så målrettet for å forbedre seg, hver eneste dag. Julie er en inspirasjon for oss alle, og ikke minst for sine elever. Hun har bakgrunn fra det klassiske miljøet og har vært elev hos Sissel Dørum ved Norges Musikkhøgskoles talentprogram (TUP) og Barratt Dues unge talenter siden hun var 11 år gammel.

I dag studerer hun til Bachelor utøvende med fløyte som hovedinstrument ved Norges Musikkhøgskole hvor hun har Tom Ottar Andreassen og Per Flemstrøm som lærere.

Julie har vunnet flere priser i konkurranser i både inn- og utland, blant annet 2. pris solist og ensemble Internasjonal konkurranse i Italia/Filadelfia, 2. pris solist Internasjonal konkurranse i New York, Best performers medal i London/England Flute society, UMM 1. pris solist nasjonalt mesterskap, 1. pris i Stockholm Internasjonale konkurranse (SIMC), Stipend i SIMC for beste fremførelse av svensk komponert stykke. 

Hun har også vært solist med ulike symfoniorkestre, som for eksempel Vestregionens ungdomssymfoniorkester og senest i sommer med BISYOC (Europeisk Ungdomssymfoniorkester). Hun har også spilt i Nasjonale ensembler som NUSO (Norges Ungdomssymfoniorkester) og NBO (Norges blåseorkester/NMF)

Julie har også undervist i Drammen Kulturskole. Med sitt vinnende vesen vinner hun også sine elever. SuperJulie!

 
 
 
 
 
 
Kine Bertheussen Isachsen
 
Kine er en unik instruktør. Hun har et smittende engasjement, hun er kreativ og utfordrer elevene sine på en varm og omsorgsfull måte. Hun er født og oppvokst i Molde og har gått musikklinje for deretter å ta en fireårig Bachelor i utøvende tverrfløyte ved NTNU i Trondheim. Videre har Kine studert pedagogikk ved Baratt Due, noe hun får god bruk for i sin rolle som kulturformidler og workshop-leder ved Popsenteret i Oslo.
 
Kine har undervist i mange år, både ved Rakkestad kulturskole, Fosen videregående og har også erfaring som kordirigent. 
 
Det er en glede å ha en instruktør med slike menneskelige kvaliteter hos oss.