www.superinstruktorene.no

Trompetinstruktører

 

Eikrem 

Kristoffer Eikrem 

Moldegutten Kristoffer er ferdigutdannet Bachelor fra jazzlinja ved Norges Musikkhøgskole, og har siden 2012 livnært seg som freelance musiker og trompetinstruktør. 

Han har turnért store deler av Norge, deler av Europa, India og Sør-Afrika med bl.a Mopti, Mathias Stubø Band, Dr. Kay & His Interstellar Tone Scientist og Kristoffer Eikrem Kvartett.

I tillegg har Kristoffer bidratt på en rekke forskjellige album. I 2012 ble Kristoffer Eikrem kåret til "Årets unge jazzmusikere" (GRAMO, Rikskonsertene, Norsk Jazzforum) sammen med gruppa Mopti. Kristoffer har lang korpserfaring og undervisningserfaring fra forskjellige skolekorps i Oslo og Akershus. Etter ett års pause er det godt å ha Kristoffer tilbake blant våre Superinstruktører.

 

 

tonje

Tonje Hjelmerud Sørdal

Oslojenta Tonje er en sprudlende pedagog med et smittende engasjement. Hun har 14 års erfaring som trompetist og har undervist fast i 8 år, i tillegg til en aktiv tilværelse som utøver i messingkvartetten BrassAngels og studier ved Norsk institutt for Scene og Studio (NISS).

Superinstruktørene er glade for å ha Tonje på laget, hun tar intruktørgjerningen på alvor og at hun gjør en god jobb både i forhold til planlegging og gjennomføring av undervisningen.

 

 

Pl Gunnar

Pål Gunnar Fiksdal
 
Den blide romsdølen Pål Gunnar har fullført sin mastergrad i utøvende musikk på rytmisk linje ved Universitetet i Agder, og studerer nå pedagogikk på deltid ved Norges Musikkhøgskole.
 
Han har bred erfaring som utøver i sjangre som jazz, storband, pop, rock og soul og 5 års erfaring som trompet- og samspillinstruktør, og har også god erfaring med seminar med fokus på grunnleggende jazzferdigheter, samspill, gehørspill og improvisasjon.
 
Vi ønsker Pål Gunnar velkommen som Superinstruktør og ser frem til å samarbeide med nok en dyktig trompetist.
 
 
 
 
Hilde
 
Hilde Marie Holsen
 
Hilde Marie Holsen er utdannet musikkpedagog med trompet som hovudinstrument fra rytmisk linje ved Universitetet i Agder. Nå tar hun master i utøvande musikkteknologi ved Norges musikkhøgskole. Engasjerte Hilde har over seks års erfaring med messingelevar i korps og kulturskole, i tillegg til at hun er aktiv som musiker i forskjellige bandprosjekt innen jazz, pop og improvisert musikk. 
 
Hilde er seriøs, fleksibel og strukturert og får frem det beste i elevene sine. Nok en super instruktør.
 
 

 

Thomas Bråten Busch

Superpositive Thomas fra Sandefjord har bodd i Oslo siden han startet studier på Norges Musikkhøgskole i 2011. Thomas ble ferdig med master i utøvende klassisk trompet våren 2015, og har hatt lærere som Ole Edvard Antonsen, Jan Fredrik Christiansen, Jonas Haltia og Anthony Plogg. 
 
Ved siden av studiene har han spilt og turnert med en rekke band, da mest med Proviant Audio hvor han har vært med i 6 år. 
 
Thomas har vært innom mange korps, og jobber fast for Ekeberg skoles musikkorps og Uranienborg skolekorps. 
 
Super mann!
 
 
 1011980 10151707502970901 1435661602 n
 
Magnus Malmedal Drågen
 
Moldegutten Magnus har en mastergrad i rytmisk musikk fra universitetet i Agder med trompet som hovedinstrument. Han har PPU fra NMH og har i flere år jobbet på NMFs sommerkurs.
 
Magnus er en populær og faglig sterk instruktør, og han jobber også som frilansmusiker og komponist/arrangør, og han har jobbet i korps i flere år som både instruktør og dirigent, bl.a. for Grünerløkka skolekorps, Siggerud skolekorps (dirigent og instruktør) og Manglerud og Høyenhall skolekorps.
 
Flink fyr som vi er glade for å ha i stallen!

  

Vegard-portrett 

Vegard Kvamme Holum

Vegard er en morsom instruktør med bakgrunn som multi-instrumentalist, komponist/arrangør og pedagog fra Fosnavåg. Han har nå base i Oslo og avslutter sin mastergrad på Norges Musikkhøgskole. Han har bachelor frå Universitetet i Agder og har tidligere studert pedagogikk og elektronikk på Norges Musikkhøgskole.

Han jobber aktivt innen et mangfold av sjangre, og turnérer inn- og utland med en rekke spennende konstellasjoner. I tillegg til å være bandleder for flere egne prosjekter, jobber han også som arrangør, studiomusiker, instruktør/dirigent, samt innen TV/radio og ved ulike events.

 Vegard er en omsorgsfull og lyttende instruktør, han tar jobben sin seriøst og mange års korpserfaring som instruktør, dirigent, kursholder og komponist/arrangør gjør at han har mange strenger å spille på i kommunikasjonen og møtet med den enkelte elev.

 Artig kar!

 

torstein

Torstein Lavik Larsen

Hyggelige Torstein kommer fra Oslo og har bred korpsbakgrunn. Han har gått musikklinje og er videre utdannet på jazzlinja ved NTNU i Trondheim. Torstein er spesielt opptatt av gehørspill, jazz og samspill, men spiller gjerne innenfor flere sjangre, klassisk, pop og rock. Han spiller i tillegg til trompet også piano på et bra nivå, noe som blir brukt mye i undervisningssammenheng.

Torstein spiller ellers i en rekke band og har medvirket på flere plater.

Allsidig og flink fyr!

 

Du er her: Hjem Superinstruktører Musikk Trompet og kornett