www.superinstruktorene.no

Saksofoninstruktører

IMG 0697

Magnus Bakken

Unge Bakken er en mann vi kommer til å få høre mye om! Med en CV som få andre norske saksofonister kan matche, er vi veldig stolte over å ha en kapasitet som Magnus hos oss. Magnus har nylig fullført en bachelor i "performance" fra Berklee College of Music med latterlig gode karakterer, og er i ferd med å begynne på en master ved Norges Musikkhøgskole. 

Han har undervist ved kulturskolene i Lillehammer og på Vinstra, og har også gjestet som bandleder for Lillehammer ungdomsstorband. Sommeren 2013 reiste Magnus rundt i Colombia i to uker som en del av et Berklee team og underviste både barn og voksne. Magnus har lang erfaring som pedagog og har spilt på utallige scener i inn- og utland.

Magnus er en flott person som setter seg selv i sammenheng med det han har høstet av erfaringer, både som elev, pedagog og musiker, og han ønsker å dele denne kunnskapen med elevene sine.

  

ystein Wold 

Øystein Wold

Øystein har over 12 års erfaring som musikkpedagog. Han spiller primært saxofoner, klarinett og piano, men musikk er hans store lidenskap, og derfor spiller han også fløyte, trompet, trombone og trommesett.

Han har Bachelor i  Musikk fra Universitetet i Oslo og er snart ferdig med en 2-årig PPU (praktisk-pedagogisk utdanning) ved Høyskolen i Vestfold.

Øystein spiller i mange band, alt fra storband med 17 musikere helt ned til mindre ensembler med kun 2 musikere. Som pedagog legger han stor vekt på å se den enkelte elev, og planlegger undervisningen med spesiell fokus på musikkglede og mestring.

Å improvisere, skrive og arrangere egen musikk er en viktig del av Øysteins arbeidshverdag, og de elevene som ønsker det kan få opplæring i dette.

 

Rastko Obradovic

Rastko er en dyktig saksofonist fra Serbia som studerer ved Norges Musikkhøgskole, og han har tidligere studert ved Musikkakademiet i Beograd.
Ved siden av studiene har Rastko spilt inn et album med Serbian Jazz BRE 2015, og han har også spilt fast med det serbiske kringkastningsbandet
Big Band of Radio Television Serbia i Beograd.
 
Rastko er en hyggelig instruktør som blander nysgjerrighet og dedikasjon i hyggelige og lærerike undervisningstimer.
 
 
 
 
Sigrid Dalhaug Aftret
 
Fetsundjenta Sigrid har lang fartstid som korpsmusiker og tar nå Bachelor ved UiO. Hun har tidligere tatt et årsstudium i jazzimprovisasjon ved Universitetet i Stavanger, samt rytmisk linje ved Agder Folkehøgskole. Dette får hun bruk for i sin hverdag som instruktør, og som utøvede musiker i bl.a. energiske Milde Moses! -En kvintett som spiller negro spirituals i og heftig ny drakt.
 
Sigrid er en lyttende pedagog, og med sin rolige og behagelige tilnærming er hun populær hos sine elever.
 
Vi er glade for å ha SuperSigrid som Superinstruktør!
 
  
 
11391193 10206955138787745 128842178500238526 n
 
Robin Havem Løvøy
 
Oslogutten Robin har en raus og imøtekommende tilnærming til sine elever. Han har ekte interesse for undervisning, har spilt saksofon siden han var en liten gutt, og tar nå utøvende ped-studium ved NMH etter et fordypningsår på Toneheim.
 
Robin liker å omgås barn og unge og har jobber for at undervisningstimene skal være interessante og underholdende. Han vektlegger gehørsbasert undervisning, for at elevene skal utvikle sitt eget øre, og ønsker at musikken skal uttrykkes, ikke bare spilles.
 
Robin spiller med High Tunes Swing Orchestra og gleder seg til å undervise for Superinstruktørene dette skoleåret.