www.superinstruktorene.no

Pianoinstruktører

anders

Anders Hunstad

Anders Hunstad har hatt virke som lærer i en årrekke både i klassisk piano og rytmisk/jazz-piano. Han har spesiell kompetanse på band/samspill da han underviser i både trommesett, bass og gitar i tillegg til piano. Anders har bl.a hatt undervisning hos Andras Hidas, Misha Alperin og Jan Gunnar Hoff og har har bred erfaring fra komposisjon og konsertvirksomhet i inn- og utland med pop/rock og elektronisk musikk som hovedområde. 

Videre har Anders jobbet som arrangør av strykere og filmmusikk og har spilt for, og medvirket med innspillinger med bl.a. Briskeby, Morten Abel, Åge Aleksandersen, Karen Jo Fields, Mike Scott (Waterboys), Surferosa, Erik & Kriss, El Caco m.fl.

 

th

Trond Helge Baardsen

Positive Trond Helge kommer opprinnelig fra Stavanger og har sin utdanning fra musikerutdanningen på NISS, samt en bachelorgrad i Musikkvitenskap fra UIO. Han har studert utøvende jazzpiano med bl.a. Olga Konkova og Roy Powell, samt musikkteori, arrangering, lydteknikk og produksjon bl.a med Geir Lysne. Biinstrumenter: Sang, gitar og trommer.

Trond Helge har gitt ut flere cd´er både som soloartist og med band, og har lang erfaring som freelance-musiker og komponist innenfor populærmusikk. Han har spilt konserter og events med artister som Maria Haukaas Storeng og Torstein Sødal, og vært musikalsk ansvarlig ved en rekke skolerevyer og teateroppsetninger. Har jobbet i flere år som instrumentallærer i piano og gitar ved Sandvika Musikkskole. Jobber nå ved Nordstrand Kulturskole som pianolærer og som musikklærer, revy/band/instruktør ved Elvebakken vgs i Oslo samt hos Superinstruktørene.

 

Du er her: Hjem Superinstruktører Musikk Piano og synth