www.superinstruktorene.no

Klarinettinstruktører

 agnes

Agnes Ida Pettersen                                                               Foto: Mantas Savickis

 

Agnes har arbeidet i mange år som instrumentalpedagog og gruppeinstruktør i ulike skolekorps.  Bak seg har hun musikkstudier fra Toneheim folkehøgskole, Universitetet i Oslo og Norges Musikkhøgskole. Med allsidige interesser for all slags musikk både spiller, dirigerer og komponerer hun i tillegg til å undervise. Bra dame!

 

Sergej

Sergej Schroeter

Bærumsgutten Sergej er en hyggelig ung mann med erfaring fra mange hold. Han startet sin karrierre i Grav skolekorps før musikken sendte han videre til kulturskolen og musikklinje på videregående. Sergej har studert klarinett i både Oslo og København, og tar nå en bachelor ved UiO.

Sergejs søken og interesser for Klezmermusikk, har banet vei for Klezmerprosjekter med både NMHs storband og Prime Time i tillegg har han erfaring fra symfoniorkester, spilling som revymusiker og konserter i Oslo Domkirke. Sergej har undervist både som klarinettinstruktør og kor- og korpsdirigent og underviser nå for oss i Superinstruktørene. Det er vi glade for.

 

 

 

Bilde tatt 16.08.15 kl. 13.06

Erlend M. Barratt-Due Solum

Erlend har lang erfaring som klarinettist innen forskjellige sjangre. Han har bakgrunn fra klassisk musikk, og spiller jazz, klezmer og østeuropeisk folkemusikk.

Erlend har også bakgrunn fra korps både som deltaker og instruktør.

Han er i ferd med å fullføre sin master i musikkterapi ved NMH og er opptatt av at musikken er noe alle har rett til, og at det er viktig å anerkjenne hver enkeltes tilnærming til musikk. Musikkglede, mestringsfølelse, lek, kommunikasjon og identitet er viktige begreper for Erlend.

Solid pedagog!

 

 

Profilbilde Hilde Susanne 

Hilde Susanne Gulbrandsen

Hilde har lang korpsbakgrunn, både som musiker gjennom mange år, og etterhvert også som instruktør og dirigent. Hun har spilt siden hun var 4 år gammel, og har undervist i både Ila skoles musikkorps og Årvoll skoles musikkorps, og dirigerer nå juniorkorpset til Østensjø skoles musikkorps.

Hilde har bakgrunn fra musikklinje på Foss videregående og har også gått i HM Kongens Garde musikk- og drillkompani. Fra 2014 trer Hilde inn som Kontingentsjef i Norske Gardeveteraners Drillkontingent. 

Hilde elsker og være sammen med barn i lek, sang og musikk, og skaper en god ro i undervisningen. Hun har god kontroll, tar ansvar når hun instruerer og dirigerer, og har et godt lag med elevene sine.

Hilde underviser også på saksofon.

 

 

 jonas2

Jonas Bjørnerud

Jonas er en hyggelig og lun klarinettist som har god erfaring med å undervise elever i alle aldre. Jonas spiller også saksofon, kontrabass, gitar og synger, og er med andre ord en allsidig musiker. Han jobber med masteroppgave ved Universitetet i Oslo. Jonas er en fin ambassadør for musikkglede, og har en behagelig og lun væremåte som elevene setter pris på.

Jonas skriver masteroppgave om musikk og emosjoner ved UiO, han spiller i diverse band, leder jamsession på Torshov, og har erfaring fra jazz, funk, kirke, har sunget i kor og spiller også i storband.