www.superinstruktorene.no

Grovmessinginstruktører

Henrik

Henrik Nørstebø

Henrik er en jordnær trønder med Bachelor i improvisert musikk fra musikkhøgskolen i Gøteborg og PPU (praktisk pedagogisk utdanning) fra konservatoriet i Trondheim. Han tar nå master i jazz og imrovisert musikk ved NMH i Oslo

Henrik har mangeårig bakgrunn fra korps og storband, studerte klassisk musikk på musikklinja/vgs, men jobber nå først og fremst med jazz, improvisert musikk og samtidsmusikk i band/ensembler som As deafness increases, Lana trio, Skadedyr, Whirl og Aksiom

Han har turnért i nærmere 20 land, og medvirket på 12 plateutgivelser, hvor eget debutalbum "SOLO" kom ut i 2011.

Bra mann for mange anledninger.

 

brage

Brage Rognlien

Brage er en etterspurt og populær pedagog. Han har Master in music og Bachelor i jazz og lang erfaring som utøvende musiker og dirigent, bl.a. i Alna -, Kompen-, Slemdal - og Eidsvold storband. Brage jobbet både som komponist og musiker ved Vossajzz i 2012 og har spilt på plater med bl.a. Surferosa, Audun Automat og My Midnight Creeps.

Videre er Brage fast lead-trombonist i Oslo Storband og spiller i Frank Znort Quartet.

Positiv pedagog og flink musiker.

 

 

Didrik-profil 

Didrik Føyen
 
 
Superpositive Didrik studerer utøvende klassisk musikk ved Barratt Due musikkinstitutt, han har god korpserfaring fra HMKG og orkestererfaring fra diverse prosjektorkestre bl.a Orchestra NoVe med El Sistema fra Venezuela. Didrik har spilt konserter med NEDT messingkvartett på hovedscenen i operaen og i Oslo konserthus, og i tillegg spilt med diverse popartister, bl.a- hip-hop-duoen Envy og Marianne Sveen fra Katzenjammer.
 
Didrik har jobbet som pedagog/lærer i flere skolekorps og som vikar for OMK, og har jobbet et par år for oss i Superinstruktørene. Han har bred erfaring med jazz og pop/rock og spiller dette med egne band og i mindre grupper til vanlig. 
 
Didriks gode humør og positivitet begeistrer både barn og foreldre! 
 
 
 
 
 
 2014-09-03 12.14.53
 
Kine Marie Ahlsen
 
I Kine har vi funnet mor go'hjerta selv. Med sin uendelige omsorg for elevene sine er hun en populær instruktør som evner å sette seg inn i andres behov. Kine har lang fartstid som musiker og har undervist i flere forskjellige skolekorps siden 2009. Hun er en flink instruktør som er ryddig og liker å få ting gjort!
 
Med 9 års fartstid fra NMFs sommerkurs, kan vi trygt slå fast at Kine har korpssjangeren inne. Musikklinjen på Manglerud og Toneheim folkehøgskole satte standarden før hun nå tar ped. ved NMH. Dette er ei dame som virkelig brenner for å hjelpe andre!
 
 

 

 

 vidar

Vidar Bråthen

Vidar er en erfaren mann med 30 år på baken som aktiv trombonist og 20 år som pedagog. Han har i løpet av denne tiden opparbeidet seg svært variert og relevant erfaring innenfor sjangere som pop, rock, latin og jazz. Vidar har master fra UiO med jazzhistorie som hovedemne.

Vidar vektlegger improvisasjon og gehørsspill og er flink til å integrere dette i undervisningen.

Han har en imponerende CV med kjente og kjære navn som: Kåre and the Cavemen, Joachim Nielsen alias Jokke, The September When, Admiral P, Lise Karlsnes, Nora Noor, Knut Schreiner, Bertine Zetlitz og Tone Damli Aaberge.

 

skjermbilde 2013-01-24 kl. 15.27.41

Sigurd Evensen

Som mange andre blåsere startet Sigurd sin musikalske karriere i korps. Deretter ble det musikklinje på Greåker og Foss videregående, Blindern og Musikkvitenskap ved UiO, før han nå studerer jazztrombone ved NMH. Sigurd har bred erfaring, både som pedagog og utøvende musiker, som førstnevnte har han undervist ved flere skolekorps, samt ved NMFs sommerkurs og hos oss i Superinstruktørene. Sigurd er en mann vi får veldig bra og varme tilbakemeldinger på!

Som utøvende musiker var Sigurd å se på TV2-programmet Stjernekamp høsten 2012 og 2013, og våren 2013 og 2014 var det henholdsvis Idol og Norske talenter som fikk gleden av å bruke vår positive trombonist! Sigurd spiller nå fast i bandet til Stjernekampvinner Silya og har i tillegg spilt med Rita Eriksen, Ken Hensley (fra Uriah Heep), Maria Mohn, Tine Thing Helseth, Øyvind Brække, Geir Wentzel, Bajazz bigband, Oslo Storband og LA Wentzel storband.

Sigurd er i all hovedsak trombonist/barytonist, men mestrer også biinstrumentene piano, gitar, sang, og bass.

Positiv og varm pedagog!

 

 

576466 10151729076575441 1971980095 n 

Nils Andreas Granseth

Nils Andreas er en super fyr med sterke lederegenskaper. Han har et flott "drive" og kan jobbe godt med mange ensembletyper i forskjellige genre. Han har bred bakgrunn frå korps/brassband, jazz- og storband, og er i tillegg en dyktig korsanger. Nils Andreas har musikkfaglig innsikt og pedagogisk teft, og er positiv, vennlig og flott å samarbeide med. Som instruktør stiller han krav og jobber målrettet og godt for å få ensemblet og elevene dit han vil. Yngre elever vil oppleve ham som en raus og oppmuntrende instruktør.

Vi er glade for å ha Nils Andreas blant våre Superinstruktører!