www.superinstruktorene.no

Gitarinstruktører

th gitar

Trond Helge Bårdsen

Positive Trond Helge kommer opprinnelig fra Stavanger og har sin utdanning fra musikerutdanningen på NISS, samt en bachelorgrad i Musikkvitenskap fra UIO. Han har studert utøvende jazzpiano med bl.a. Olga Konkova og Roy Powell, samt musikkteori, arrangering, lydteknikk og produksjon bl.a med Geir Lysne. Biinstrumenter: Sang, gitar og trommer.

Trond Helge har gitt ut flere cd´er både som soloartist og med band, og har lang erfaring som freelance-musiker og komponist innenfor populærmusikk. Han har spilt konserter og events med artister som Maria Haukaas Storeng og Torstein Sødal, og vært musikalsk ansvarlig ved en rekke skolerevyer og teateroppsetninger. Har jobbet i flere år som instrumentallærer i piano og gitar ved Sandvika Musikkskole. Jobber nå ved Nordstrand Kulturskole som pianolærer og som musikklærer, revy/band/instruktør ved Elvebakken vgs i Oslo samt hos Superinstruktørene.

 

lars leineb

Lars Leinebø

Lars er en svært sympatisk gitarist med lang erfaring både som pedagog og utøvende musiker. Han har gått 3-årig videregående med musikklinje, samt Viken folkehøgskole hvor han etter endt studieår ble ansatt som gitarlærer. Lars har videre studert ved Høgskolen i Staffeldtsgate og studerer nå ved UiO.

Noen av dere vil muligens kjenne igjen Lars fra hans tid i gitarundervisning.no, og vi er så heldige at Lars nå har blitt en Superinstruktør!

Showbøck, Panda og i bandet til Guro Vikingstad. Unge Leinebø har også rukket å vært med og spilt/arrangert musikk til musikalen Bucuresti. Travel mann som det er lett å like!