www.superinstruktorene.no

Skolekorps

 
 
NavnNavn
slideshow
Øker mestringsgleden i DITT skolekorps!        Ring oss på04215eller fyll ut
 
Trenger ditt skolekorps en Superinstruktør?
 
Supermetoden legger rammene for mestringsglede og samspill. Vi tilbyr nå våre tjenester over hele landet. Dette er et lite utvalg av hva vi hjelper ditt skolekorps med:
  • Faste instruktører til alle korpsinstrument
  • Vikartjeneste som skaffer ditt korps vikar på dagen, både dagsvikariater og lengre oppdrag
  • Seminarer, instruktører til en eller alle instrumentgruppene
  • Dirigenter på alle nivåer, både vikarer og faste
  • "All inclusive-pakken" Vi overtar drift av all instruksjon og direksjon korpset ditt måtte trenge og setter opp all undervisning, alt samspill og alle konserter og seminarer slik dere ønsker det
  • Flere former for rekrutteringsopplegg, sammensatt ut fra deres behov
  • Vi hjelper dere både med å organisere loppemarkedet slik at dere får inn mer penger og vi hjelper dere å søke støtte hos lokale og landsdekkende fond/næringsliv/tilskuddsordninger
  • Om dere ikke trenger instruktører fra oss, trenger dere kanskje en bistand til å sette timeplaner, ordne det administrative rundt samspill, huskonserter, julekonserter og 17. mai. Vi følger opp med epost og grundig sms-varsling.
  • Vi gjør ressurspersoner tilgjengelige for dere. Vi kan sitte som en del av korpsstyret dersom dere mangler kompetente/aktive styremedlemmer.
Vi samarbeider med de flinkeste og mest engasjerte instruktørene slik at du kan være trygg på at du får undervisning av en virkelig Superinstruktør! Les vår Supergaranti og finn ut hva som gjør en instruktør til en Superinstruktør.          
 
Hva sier korpsene våre:
Trond

Superinstruktørene er det beste alternativet for skolekorps. Vi får skriftlig rapportering på hva som er gjennomgått og med hvilket resultat. Fraværslister blir sendt til oss. Er det noe vi ikke er fornøyd med blir det ordnet opp i med en gang. Alle instruktørene vi har hatt fra Superinstruktørene har fungert godt. Vi vet at dersom ikke det er tilfelle er det vi som bestemmer.

Trond Lunde, dirigent Jessheim skolekorps og Kløfta skolekorps

Bjørndalskolenes musikkorps har brukt Superinstruktørene siden 2006, og har vært meget fornøyd med samarbeidet så langt. Vi setter pris på gode elev-evalueringer hvert semester og stor fleksibilitet.

Kjetil Moi, instruktøransvarlig Bjørndalskolenes musikkorps

skolekorps

Marching band template

Du er her: Hjem Kurs Skolekorps