www.superinstruktorene.no

Gitar

black-guitar-clip-art

Hva har tøffe rockere, intellektuelle visesangere og virtuose flamenco-musikere til felles? Jo, de trakterer et av verdens eldste og mest anvendelige instrumenter. 

Gitar og beslektede strengeinstrumenter blir brukt i alle verdens hjørner både i folkemusikk, pop, rock, jazz, visesang og klassisk. Som komp-instrument er gitaren et uerstattelig instrument da det både ivaretar det rytmiske og harmoniske aspektet i musikken. Som soloinstrument er gitaren et uttryktsfullt og dynamisk instrument som både imponerer og berører i stilretninger fra klassisk til black-metal.

Ved å lære deg det grunnleggende på gitaren kan du legge grunnlaget for et langt liv med musikken som din følgesvenn. Du kan spille i band, spille alene, spille sammen med kameraten din, spille tekniske vanskelige stykker som imponerer kjæresten din, eller kanskje lage en kjærlighetssang med gitaren som hjelpemiddel?

Enten du velger å spille klassisk gitar (nylonstrengs-gitar), stålstrenger eller el-gitar kan våre superinstruktører veilede deg i den retningen du velger.