www.superinstruktorene.no

Superinstruktørene

Trenger du en Superinstruktør?

I så tilfelle, hvordan kan du virkelig være sikker på at de instruktørene som jobber oss er virkelige Superinstruktører? Kanskje har du en gang hatt en fiolinlærer som var flink til å spille, men knapt nok kunne kommunisere med seg selv? Hvordan skal man da kunne formidle kunnskap? Eller kanskje gitarlæreren var mest interessert i å vise hvor usannsynlig fort han kunne spille, og hadde ikke skjønt at den viktigste på spilletimen faktisk er eleven...

Vi samarbeider med de flinkeste og mest engasjerte instruktørene slik at du kan være trygg på at du får undervisning av en virkelig Superinstruktør! Les vår Supergaranti og finn ut hva som gjør en instruktør til en Superinstruktør.

Superinstruktørene har en erfaren fulltidsadministrasjon som vi deler med Norges ledende privatskole for trommeundervisning,Oslo Trommeskole. Dette er vi stolte av og gjør at du som kunde vil nyte godt av profesjonell oppfølging.

Du er her: Hjem Uncategorised Trenger du en Superinstruktør?

Stilling ledig

Vi ekspanderer hele året og trenger stadig tilgang på nye Superinstruktører. Er du en av slik, nøl ikke, kontakt oss i dag!

Kontakt oss

Superinstruktørene AS
Fjordvangveien 86

1450 Nesoddtangen

Tlf: 04215

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.